طريقة عمل الهريسةبطريقة سهلة وجميلة

 1.5سكر 

نص كيلو سمنه

نص كيلو عسل جلكوز

نص كيلو ماء او لبن 

نص كيلو جوز الهند خشن 

نص كيلو دقيق 

3كيلو سميد 

تحط السكر والجوز هند في الحله وتدفي السوائل وتنزل بيها علي السكر والجوز هند تقلبهم كويس وبعد كده تنزل بالسميد والدقيق بس تكون مقلب السميد علي الدقيق كويس تقلب العجينه كلها كويس وتحط وتقسم العجينه نصين نص في الارضيه وتحط الحشو بتاعك وتغطي بنص العجين التاني وتسوي وش الصنيه كويس وتدهنها زبادي  اوعك تزود زبادي عشان الوش ميحمرش زياده عن اللزوم الصنيه بتاخد علبه زبادي صغيره بلدي قبل  متدخل الفرن 

الصنيه مقاس 55

تعليقات