طريقة عمل الهريسةبطريقة سهلة وجميلة
1.5سكر
نص كيلو سمنه
نص كيلو عسل جلكوز
نص كيلو ماء او لبن
نص كيلو جوز الهند خشن
نص كيلو دقيق
3كيلو سميد
تحط السكر والجوز هند في الحله وتدفي السوائل وتنزل بيها علي السكر والجوز هند تقلبهم كويس وبعد كده تنزل بالسميد والدقيق بس تكون مقلب السميد علي الدقيق كويس تقلب العجينه كلها كويس وتحط وتقسم العجينه نصين نص في الارضيه وتحط الحشو بتاعك وتغطي بنص العجين التاني وتسوي وش الصنيه كويس وتدهنها زبادي اوعك تزود زبادي عشان الوش ميحمرش زياده عن اللزوم الصنيه بتاخد علبه زبادي صغيره بلدي قبل متدخل الفرن
الصنيه مقاس 55
تعليقات
إرسال تعليق